Koninklijke Vriendenkring Scheidsrechters Tielt & Omliggende | #vktielt #OneTeam #NoRefNoGame

Hoe communiceer je met impact?

Hoe vergroot je de impact van je communicatie als scheidsrechter en als mens? Wat is de impact van lichaamstaal? Ontdek in deze interactieve sessie jouw voorkeursstijl en op welke manier je beter kan inspelen op de communicatiestijl van de ander. Frederik Imbo houdt je een spiegel voor en geeft je tal van praktische tips.

Over de spreker:

Als oprichter van Imboorling heeft Frederik Imbo meer dan 20 jaar ervaring in het stimuleren en begeleiden van mensen. Met als doel hun communicatievaardigheden te vergroten, geeft Frederik presentaties, workshops, trainingen en sessies personal coaching.   Zijn TED-talk ‘How not to take things personally?’ werd al meer dan 16 miljoen keer bekeken. Daarnaast is Frederik ook scheidsrechter als 3P.

Categorieën: Activiteiten

jordyvermeire

Voorzitter Vriendenkring Scheidsrechters Tielt