Koninklijke Vriendenkring Scheidsrechters Tielt & Omliggende | #vktielt #OneTeam #NoRefNoGame

Cursus 2023-24

U kan de cursus volgen op zaterdag 2 februari 2023 te Brugge.
Dit is een cursus van 1 dag die speciaal voor clubscheidsrechters is.

Locatie: Howest, Brugge

Wat zijn de voorwaarden om scheidsrechter te worden?

Je bent een jongen/meisje of man/vrouw van minimum 15 jaar, je volgt een gratis lessenreeks begin september of januari en je slaagt voor een theoretisch en mondeling examen.

Promotiefilmpje Jeugdraad Voetbal Vlaanderen

Wat zijn de voordelen van de arbitrage?

Je krijgt een vergoeding per gefloten wedstrijd, inclusief verplaatsingskosten.

Je wordt lid van een leuke vriendenkring met veel jonge mensen, maar ook de ervaring is er aanwezig die nodig is om een topref te worden. De Vriendenkring Tielt organiseert het jaar door tal van activiteiten, organiseert maandelijks een vergadering met boeiende gastsprekers of activiteiten en organiseert daarnaast ook nog een maandelijkse trainingen.
Neem zeker nog even te tijd om onze website te bekijken. Onze vriendenkring is een hechte vriendengroep, maar je leert ook zeer veel nieuwe mensen kennen in de provincie en daarbuiten! We staan steeds voor jou klaar!

https://www.traditionrolex.com/20

Je komt op plekjes in de voetbalwereld, waar je anders nooit terecht zou komen!

Je kan met je scheidsrechterskaart, gratis andere wedstrijden bijwonen in heel het land. Bijvoorbeeld de topper Club Brugge – RSC Anderlecht in de Jupiler Pro League, of een kwalificatiewedstrijd van de Rode Duivels? Uiteraard ook in de lagere reeksen.

Je krijgt een mooie korting op de kledij van het sport-en vrijetijdsmerk Patrick, momenteel de kledijsponsor van de scheidsrechters.

Ben je zelf nog speler? Dat is geen enkel probleem! Je kan voetballen en arbitreren perfect combineren. Lees dit niet verkeerd! Je hoeft helemaal niet gevoetbald te hebben om een goeie scheidsrechter te kunnen worden! Het bewijs daarvan vind je al in onze vriendenkring!

Meer informatie nodig?

De volgende cursus gaat door op 2 september 2023