Koninklijke Vriendenkring Scheidsrechters Tielt & Omliggende | #vktielt #OneTeam #NoRefNoGame

Meer dan fluiten alleen

Wingenaar Jordy Vermeire is scheidsrechter in het betaald voetbal

WINGENE – Arbitrage zit duidelijk in het bloed van de familie Vermeire. Vader Filip heeft er een nationale carrière op zitten en is nog steeds bezig met de begeleiding van jonge refs. Zoon Jordy is op zijn 24 reeds een goed twee jaar bezig in het betaald voetbal en zijn jongere broer Joffrey hanteert ook regelmatig het fluitje bij wedstrijden in de onderbouw.

“Ik ben op mijn vijftiende officieel begonnen als scheidsrechter”, steekt Jordy Vermeire van wal. “Eerst was dat bij de jeugd, dan in het provinciaal en nationaal voetbal en sedert twee seizoenen in het betaald voetbal van 1A en 1B. Vanaf dit seizoen kregen we de naam Professional Match Official. Ik ben er hoofdscheidsrechter, vierde official en fungeer ook binnen de VAR, dus komt er een heus takenpakket bij kijken. Als je het merendeel van je wedstrijden fluit in 1B is er ook een uitwisseling met Nederland. Dat is heel aangenaam omdat we bij onze buren kennis maken met een andere cultuur en een andere manier van het beleven van het voetbal.  Zo leer je ook Nederlandse collega’s kennen en dat is verrijkend. Ik ben nog jong vergeleken met refs uit vroegere tijden en ik denk dat we nu met heel wat jonge collega’s aanstalten maken de toekomst van de Belgische arbitrage te gaan uitmaken en kansen te krijgen binnen het (inter)nationaal voetbal.

Persoonlijk schema

Er komt verder heel wat bij kijken. Een week van een scheidsrechter is niet gelijk aan deze van iemand die gaat werken. Wij krijgen elke dag een persoonlijk trainingsschema, met daarin soms twee uit te voeren inspanningen. In de voormiddag bvb. een fietstocht en in de namiddag een high intensity training. Als we fysiek niet bezig zijn, trainen we ook onze core stabitity, of doen aan krachttraining  bij een personal coach. Daarnaast moet je nog je wedstrijd voorbereiden door van beide ploegen te weten hoe ze spelen, welke de keyplayers zijn en hoe we daarop als team kunnen op anticiperen tijdens de match. Je komt drie uur voor de wedstrijd in het stadion en dan geef je deze info over de ploegen en de komende match mee aan je collega’s”.

Respect

“Daarnaast ben ik ook Voorzitter van de Vriendenkring der Tieltse scheidsrechters. Dit seizoen zijn er heel wat wijzigingen binnen de reglementering. Daarvoor gaan we naar de clubs in de omgeving om met woord en videoclips verduidelijkingen mee te geven. Zo leren we ook beter de clubs, trainers, spelers en supporters kennen. De bedoeling van die aanpassingen zijn het gedrag van de spelers te verbeteren, het respect te vergroten, de speeltijd groter en beter te maken en meer eerlijkheid en attractiviteit in het voetbal te brengen. We zijn heel tevreden dat de opkomst tijdens die info avonden vrij groot was en hopen dat we die doelstellingen in de wedstrijden zien terugkomen. Dat zal wel niet direct vanaf de start te zien zijn want iedereen moet zich daar aan aanpassen : spelers, trainers, clubverantwoordelijken en supporters. Natuurlijk ook de scheidsrechters zelf, op welk niveau ze ook fluiten. Het zal wat tijd vragen maar ik ben ervan overtuigd dat zo het voetbalspel beter en aangenamer kan worden”, besluit de Wingense ref.(WD)

Copyright: Krant Van West-Vlaanderen – Werner De Vooght

Categorieën: Algemeen nieuws

jordyvermeire

Voorzitter Vriendenkring Scheidsrechters Tielt

14 reacties

enrotly · 30 november 2022 op 00:45

If nothing happens, download Atom and try again. 2、牌桌内礼物赠送,拉近您和牌友的距离,规则间单、轻松上手、节奏紧凑; 搜索合作   麻将总共14张,m和n系数,AAA代表一样的三个,ABC代表连着的三个。DD代表两张一样的。所以和牌的方法就有,当m=0、n=4再加上DD,或者当m=1、n=3 再加上DD,或者当m=2、n=2再加上DD,或者当m=3.n=1再加上DD。四位玩家谁先和牌谁为胜利,得分由底分乘上番数。     在国标麻将计番规则中,最大的番数是88番对应的牌型有大三元、大四喜、十三幺、四杠、连七对、九莲宝灯、绿一色这七种,因此正常胡牌的话最多可以达到88番,但是打麻将的小伙伴都知道,麻将番数是可以叠加计算的,一把牌如果出现累加的或最多可以达到332番,大家一定很好奇这是怎么计算出来的,中发白东风四个暗杠,西风两张作将,记大三元88番,四杠88番,四暗刻64番,东风既是圈风刻也是门风刻4番,手抓八个花8番,字一色64番,杠上开花8番,妙手回春8番,共计88+88+64+4+8+64+8+8=332番。 https://plataformamusic.com/community/profile/scotxfm8322530   进一步梳理发现,141家公司今年上半年研发投入持续增长,其中,12家公司今年上半年研发投入同比增长均超100%,国光电气、中复神鹰等2家公司今年上半年研发投入同比增幅居前,分别达到296.95%、238.73%。 因此,当化学 生物化学教授Bakthan Singaram发现学生Isai Lopez在家里的厨房里玩铝 镓制氢时,这个想法似乎并没有什么特别之处。“他没有以科学的方式来做,所以我给他安排了一个研究生来做一个系统的研究,”Singaram说。“我认为对他来说,测量不同比例的镓和铝的氢气输出将是一篇很好的毕业论文。” (4) 完成STEAM卡序号储值,接着就可以选购喜欢的游戏商品。 如图所示,《原神》中的纪行系统分为两种

Зачем · 30 november 2022 op 02:45

Зачем

Davidrem · 30 november 2022 op 03:19

https://zithromaxpills.store/# zithromax 500 mg

CurtisRed · 30 november 2022 op 10:57

buy metformin online us metformin price in mexico

JeffreyLek · 30 november 2022 op 18:50

https://stromectolpills.store/# cost of stromectol medication

CurtisRed · 2 december 2022 op 03:46

online order prednisone prednisone 2 mg

WillisDiums · 2 december 2022 op 10:46

singles websites dating sjtes

Antoniogox · 2 december 2022 op 10:58

https://sildenafil100mg.store/# order sildenafil citrate online

Antoniogox · 4 december 2022 op 04:10

https://pharmacyshippingtousa.icu/# canadian drugstore

WillisDiums · 4 december 2022 op 07:43

top dating mature nl free

Outrabs · 5 december 2022 op 04:59

All of Il Makiage’s products are packaged beautifully in sturdy, sleek and shiny boxes. It definitely feels like a luxe brand before even trying anything. Even the lipsticks are printed with an Il Makiage symbol – obsessed. Read & Shop NowA guide to the latest men’s hair trends, according to a master barberGentlemen, clippers at the ready! We tapped London-based master barber Miles Wood-Smith to discover the men’s hair trends you need to know (and the products you need to style and maintain them!). You guys know I love a good cat eye! I can’t get that without a good liquid eyeliner. This one hands down has been my absolute favorite so far this season. It helps me create that perfect, cutting cat eye every single time. A quick walk down any drugstore aisle will instantly reveal quite a few different types of brow shapers and fillers. You’ll find everything from pencils to products that look like markers, pomades, and more. Picking the perfect product for your eyebrows will instantly make filling in your eyebrows easier. https://major21.nl/community/profile/dukleandra4265/ Grow your brand with authentic customer reviews. © 2015-2022 Boxometry. All rights reserved. Lengbox is the Korean beauty subscription box that was featured in Glamour, UK magazine as ‘skincare lover’s dream.’ It is voted UK’s Best Korean Beauty Box. You can discover some of the best Korean skincare, beauty, and cosmetics brands with a cult following. The ETUDE HOUSE SoonJung line is especially designed for sensitive skin. The SoonJung 10-Free Moist Emulsion is a lightweight moisturizer with 93% naturally derived ingredients to minimize irritation, redness, and reactions. Panthenol quickly delivers hydration to dry skin, and Squalane helps with elasticity. Madecassoside helps with redness and irritation. This emulsion is free from: animal-derived ingredients, mineral oil, pigments, synthetic perfume, polyacrylamide, silicon, imidazolidunyl urea, triethanolamine, PEG surfactant, and paraben. All SoonJung products are made of EWG Green Level ingredients.

Geef een antwoord

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *