Koninklijke Vriendenkring Scheidsrechters Tielt & Omliggende | #vktielt #OneTeam #NoRefNoGame

De nieuwe collectie van Patrick

Patrick is al sinds 2009 de leverancier van de outfits voor de scheidsrechters en assistenten uit ons nationale voetbal. Sinds de start zijn er twee echte generatie tenues uitgebracht. En daar komt nu een derde generatie bij.

Samen met de Belgische professionele scheidsrechters werd de nieuwe collectie op punt gezet, zodat het voldoet aan alle noden die een scheidsrechter van doen heeft. Nieuw is wel dat het broekje vanaf nu universeel zal zijn en men dus niet meer een broekje heeft per shirtkleur.

De nieuwe shirts zijn binnenkort in de zwarte, oranje en neon gele kleur te verkrijgen. Voorlopig lijkt het erop dat men ze enkel in korte mouw zal beschikbaar stellen in de maten S, M, L, XL en XXL. De koulijders onder ons hoeven niet te vrezen, er zijn bijpassende ondershirts in deze kleuren te verkrijgen zodat men toch nog met lange mouwen het terrein op kan. De shirts bestaan voor 100% uit polyester, de ondershirts zijn dat uit 95% met de resterende 5% uit spandex.

De catalogusprijs voor een shirt komt neer op €42,95, dat van het broekje op €29,95. Zoals jullie weten kan De Vriendenkring haar leden een 40% korting aanbieden.

Van zodra we meer informatie hebben over de beschikbaarheid en de levertermijn koppelen we dit zo snel mogelijk naar jullie terug. Wacht dus nog even af met zelf initiatieven te nemen op dat vlak. Het nieuws is nog niet zo oud, heb dus nog eventjes geduld.

bron: Patrick.eu

Categorieën: Algemeen nieuws

jordyvermeire

Voorzitter Vriendenkring Scheidsrechters Tielt

26 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder