Koninklijke Vriendenkring Scheidsrechters Tielt & Omliggende | #vktielt #OneTeam #NoRefNoGame

Beste (Assistent-) Scheidsrechter, beste Waarnemers, beste Belanghebbenden,

Zoals jullie via de media vernomen hebben nadert een storm ons land met vooral morgen in de late namiddag en de avond onweerachtige buien die lokaal voor stormschade kunnen zorgen. Er volgt vooralsnog geen algemene afgelasting zodat de wedstrijden van vanavond en morgenvroeg gewoon kunnen doorgaan. Wat de wedstrijden van zondagnamiddag betreft, zal zondagmorgen uiterlijk om 10u een beslissing genomen worden.

Voor de wedstrijden die toch doorgaan raden we iedereen aan zijn verantwoordelijkheid te nemen en zich ter plaatse van de omstandigheden te vergewissen. Het spreekt voor zich dat in geval lokale autoriteiten nu al maatregelen treffen door bijvoorbeeld parken of bossen af te sluiten waarin zich sportinfrastructuur bevindt, deze wedstrijden niet doorgaan.

Met sportieve groeten,

Nancy Deslypere – Regional Manager West-Vlaanderen


jordyvermeire

Voorzitter Vriendenkring Scheidsrechters Tielt

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder