Koninklijke Vriendenkring Scheidsrechters Tielt & Omliggende | #vktielt #OneTeam #NoRefNoGame

Beste leden, collega’s, opleiders, sympathisanten, sponsors, 

Door de huidige situatie omtrent het Covid-19 (Corona) virus hebben wij een weloverwogen beslissing genomen omtrent de jaarlijkse Finaledag van de West- en Oost-Vlaamse Scheidsrechters Vriendenkringen.

Met spijt in het hart moeten we jullie melden dat we dit jaar geen Finaledag zullen laten doorgaan. De Finaledag stond gepland op zaterdag 2 mei 2020.
Om deze beslissing te nemen hebben we ons gebaseerd op feitelijke info en beslissingen van de verschillende officiële sportbonden. Zo is er een beslissing van zowel de KBVB, de UCI en de KBWB om tot 30/4/2020 geen sportmanifestaties toe te staan.

We willen verder ook niet wachten op bijkomende beslissingen van de verschillende overheidsinstanties om dan last-minute ons tornooi af te gelasten.
In deze tijden is het ook zeer moeilijk als bestuur om op een goede manier dit tornooi georganiseerd te krijgen.

Verder zijn er nog enkele bijkomende redenen, indien het dagelijkse, sociale en sportieve leven terug kan zijn zoals voorheen :
* De voetbalcompetitie zal dan terug opgestart worden en alle scheidsrechters zullen nodig zijn om de vlotte verloop van de competitie te garanderen;
* Uitstellen naar een latere datum geeft problemen voor het inzaaien van de verschillende sportvelden.

We willen alvast alle sponsors bedanken voor hun toegezegde steun en bijdrage!
Als Vriendenkring spreken we tenslotte niet van afstel maar van uitstel.

In samenspraak met het BA en de Werkgroep verwelkomen we jullie allemaal graag in 2021 op de Finaledag georganiseerd door de Vriendenkring van Tielt en omliggende!
We bekijken met alle instanties welke nieuwe datum in 2021 we inpassen en houden jullie op de hoogte.

Hou jullie gezond en veilig!

Met sportieve groeten,
Vriendenkring Scheidsrechters Tielt

Categorieën: Algemeen nieuws

jordyvermeire

Voorzitter Vriendenkring Scheidsrechters Tielt

1 reactie

enzycle · 13 december 2022 op 13:21

The goal of this project is to define how this rescue pathway works and to provide a new strategy to sensitize BRCA1 deficient tumors to chemotherapy drugs by preventing cells from using this rescue pathway can you buy lasix over the counter

Geef een reactie

Avatar plaatshouder