Koninklijke Vriendenkring Scheidsrechters Tielt & Omliggende | #vktielt #OneTeam #NoRefNoGame

Beste leden,

Komende vrijdag 18/10/2019 om 19h30 is de volgende ledenvergadering, dit jaar hebben we gekozen voor een introductie “core stability”, deze gaat wegens de aard van de activiteit door in de Tuimelaar te Wingene, onder de kantine van KVC Wingene. Deze sessie wordt gegeven door kiné Whoopy Franssen uit Tielt.

https://www.facebook.com/KineWhoopy/


Er is een deel theorie en een deel praktijk, daarom vragen we om een fitnessmatje mee te brengen of een strandlaken. Het is aan te raden om deze vergadering in training of losse kledij te komen en een kleine handdoek te voorzien voor wat zweet. Op deze introductie is uw partner en/of tieners ook welkom, hoe meer zielen hoe meer vreugd.

Graag seintje vooraf van uw aan of afwezigheid, kan via mail of op de members only sectie van onze vernieuwde website.


jordyvermeire

Voorzitter Vriendenkring Scheidsrechters Tielt

648 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder